Dokwurkweek was een succes!

24 juli 2024

Dokwurkweek was een succes!

Van maandag 8 tot en met donderdag 11 juli beleefde Dokwurk voor de eerste keer de Dokwurkweek. Het doel van deze week was om iedereen op een interactieve wijze te informeren over de vier pijlers die in ons bedrijf centraal staan:
Ontwikkeling, Werkinhoud, Werkplezier en Vitaliteit.

We hebben niet alleen informatie over de thema’s verstrekt, maar ook ideeën en inspiratie opgehaald bij medewerkers.
Op donderdag 11 juli stond de Beweegmiddag centraal: een gevarieerd programma waarin er voor iedereen wat te kiezen viel. Maar liefst 20 activiteiten stonden in en rond ons gebouw aan de Hendoweg opgesteld. Hier konden we ontdekken hoe leuk bewegen is. Of hoe belangrijk het is om te ontspannen. Een workshop ‘’Ite met Reitse’’ liet zien hoe je een gezonde, gevarieerde maaltijd kunt maken. En natuurlijk ontbraken de Oud Hollandsche spellen, badminton, darten en tafeltennis niet.
Wat hebben we het getroffen met het weer!

Opening VR-unit
We hebben deze wwek ook onze VR-unit feestelijk geopend. We zijn er trots op dat we deze innovatieve ontwikkelmogelijkheid aan boord hebben binnen Dokwurk. De VR-unit kan door medewerkers worden gebruikt voor bijvoorbeeld bewegen en ontspannen met behulp van de VR-bril. Maar ook voor het (interactief) leren en ontwikkelen.
Binnen Dokwurk zijn er vanuit de projectgroep VR coaches beschikbaar om medewerkers te begeleiden bij het gebruik van de VR-bril. Daarnaast heeft de projectgroep VR ingezet op het kunnen maken van eigen content. Dit betekent dat zij zelf 360 graden filmmateriaal kunnen maken, dat gebruikt kan worden als ondersteunend lesmateriaal in de verschillende leerlijnen. Op het gebied van VR hebben wij de ambitie om nieuwe producten te ontwikkelen, samen met onze samenwerkingspartners binnen de regio.
Onze Dokwurkweek werd afgesloten met een barbecue. Naast het heerlijke eten, dat werd verzorgd door Old Dutch, bleef het dankzij de karaoke optredens nog lang gezellig….
Langs deze weg willen wij iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de Dokwurkweek en de Beweegmiddag hartelijk bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Graag tot volgend jaar!!